Considerata „Pionierul marcajelor rutiere din Romania”, compania PLASTIDRUM S.R.L. a fost infiintata in august 1996, la Bucuresti.

Pentru optimizarea activitatii sale, pe langa sediul central si baza din Bucuresti, au fost create sucursale in Constanta, Roman, Ploiesti, Cluj, acoperind astfel intreaga retea de drumuri nationale, europene si autostrazi din Romania.

Principalul obiect de activitate al societatii se refera la siguranta rutiera si cuprinde lucrari de semnalizare rutiera orizontala si verticala, dar si intretinerea curenta si periodica a drumurilor pe timp de iarna si de vara, prin activitati de deszapezire, combatere a poleiului, curatare a drumului, taiere si cosire a vegetatiei, cu echipamente specifice acestor lucrari.

Obiectivele PLASTIDRUM S.R.L. sunt fundamentate pe urmatoarele principii:
– realizarea lucrărilor de marcaje rutiere de o calitate superioară la standarde europene
– perfecţionarea continuă şi adaptarea la noile tehnologii apărute în domeniu
– controlul riscurilor de mediu
– leadership de cea mai înaltă calitate
– îmbunătăţirea condiţiilor de siguranta a participanţilor la trafic.

Principalele puncte forte ale societăţii noastre sunt:
1. Experienţa de 18 ani în domeniul marcajelor rutiere şi a întreţinerii de drumuri;
2. Echipamentele şi utilajele performante folosite: parcul auto deţinut de Plastidrum cuprinde numeroase autospeciale utilizate în procesul de producţie (autospeciale de tip UNIMOG, autocamioane, maşini de marcaj, autoutilitare, autoturisme etc.);
3. Personalul societăţii: investiţiile considerabile în perfecţionarea continuă a angajaţilor joacă un rol foarte important în asigurarea viitorului societăţii. Plastidrum a pus şi va pune întotdeauna accent pe perfecţionarea factorului uman, prin trimiterea periodică a angajaţilor la cursuri de specializare şi perfecţionare;
4. Preţurile competitive: firma practică preţuri care oferă cel mai bun raport calitate/ preţ de pe piaţă. Strategia preţurilor noastre este una flexibilă, care permite şi acordarea de discount-uri clienţilor fideli, ţinând cont de modificările ce pot surveni între cererea şi oferta de pe piaţă.
5. Materiale de cea mai înaltă calitate. Societatea noastră achiziţionează materii prime de la furnizorii europeni de top.

In ceea ce priveste portofoliul de clienti, societatea a executat lucrari pentru companii de constructii implicate in proiectele de constructii si reabilitari rutiere din Romania, amintind aici printre altii: UMB, EUROCONSTRUCT, COLAS, PANTECHNIKI, MONTEADRIANO, HOCHTIEF, ASTALDI, PORR, FCC CONSTRUCCION, LENA, PA&CO INTERNATIONAL, STRABAG, GEIGER, MAX BOEGL, ALPINE, TIRRENA SCAVI.

PLASTIDRUM S.R.L. este singura societate de profil din Romania cu capacitate de a realiza in orice moment, orice tip de lucrari de marcaje rutiere, indiferent de complexitatea si amploarea acestora, bazandu-se pe flexibilitatea organizatiei, pe competenta profesionala a personalului, inalt calificat, stabil si experimentat, precum si pe baza complexa de utilaje si echipamente specifice performante, din dotarea proprie.